Referenssit

Meille ei mikään kohde ole liian pieni tai liian suuri

Olemme olleet mukana purkamassa useita mielenkiintoisia, erikoisia ja joskus haastaviakin kohteita.

Teemme niin suuret kuin vähän pienemmätkin purku-urakat aina samalla huolellisuudella, joten voit olla varma, että purkutyösi on hyvissä käsissä.

Teollisuushallin sisäpuolinen purku

Lumene Oy
Espoo

Purku Keinänen purki Lumenen keskusvarastosta massiivisen hyllyjärjestelmän, joka oli osittain jopa 22 metriä korkea. Noin 70 metriä pitkässä hyllykössä oli yhteensä yli 9000 lavapaikkaa. Keskusvarastosta purettiin myös varastotrukkien kulkukiskot sekä lavojen rullakuljettimet.

Purkutyö piti tehdä osittain käsityönä, sillä ahtaista oviaukoista ei voinut tuoda halliin järeämpää purkukalustoa. Tila piti jättää purun jälkeen siistiksi seuraavalle asiakkaalle, sillä Lumene luopui varastosta kokonaan.

Teemme aina purkutyöt huolella ja jätämme tilan siistiksi seuraavan käyttöä varten. Tarvittaessa pystymme huolehtimaan tilat niin siistiksi, että jatkotyöt voidaan aloittaa vaikka heti Purku Keinäsen poistuttua tontilta.

Teräsleikkurin paloittelu polttoleikkaamalla

Nakolinnan Rauta Oy
Turku

Purku Keinänen polttoleikkasi Nakolinnan Raudan vanhan teräsleikkurin pieniin paloihin, jotka pystyttiin siirtämään helpommin pois tontilta.

Urakan kokoa kuvaa se, että jättimäisen leikkurin paloitteluun kului polttoleikkajalta lähes viikko työaikaa. Suurimmat haasteet olivat leikkurin osien ja kappaleiden paino, erityisesti kovametallisen leikkurin terän purkaminen vaati erityistä varovaisuutta ja työn hyvää suunnittelua.

Suunnittelemme aina jokaisen purkukohteen työvaiheen kohteen ehdoilla. Huolehdimme purkamisesta, romun pois viennistä ja metallin kierrätyksestä jatkokäyttöön.

Käytöstä poistetun pintakäsittelylaitoksen purku

Lounais-Suomen Putki Oy
Loimaa

Vaikka Lounais-Suomen Putki Oy:n vanha tuotantolaitos ei ollut ollut käytössä yli kahteen vuosikymmeneen, oli sen purkamisessa huomioitava erityisesti turvallisuus, sillä laitoksessa oli sen aktiiviaikana käsitelty paljon elektrolyyttisissä pintakäsittelyssä käytettäviä terveydelle erittäin haitallisia aineita.

Työntekijöiden turvallisuus varmistettiin mm. moottoroiduilla hengityslaitteilla. Lisäksi koko purkuprojektin ajan huolehdittiin myös ympäristön puhtaana pysymisestä ja estettiin haitallisten ainejäämien leviäminen.

Purkupöly, varsinkin teollisuuskohteissa, voi olla haastavaa purkuvaiheessa, koska pöly absorboi ja säilyttää myrkkyjä ja muita haitallisia aineita. Purku Keinänen ottaa aina huomioon niin työntekijöiden kuin ympäristön turvallisuuden kaikissa purkukohteissaan.

Viljavaraston purku

Yksityisasiakas
Porvoo

Porvoolaiselta maatilalta purettiin käytöstä poistettu viljavarasto. Säiliö purettiin kaivonkoneeseen asennetulla erikoisleikkurilla, jonka terät avaavat säiliön kyljet kuin säilykepurkin. Puurakenteisen osan romusta eroteltiin kattopellit ja muut jatkokäyttöön menevät materiaalit.

Purkutyön jälkeen alue siivottiin ja romut vietiin pois tai toimitettiin kierrätykseen. Lisäksi puretun rakennuksen paikalla maapohja tasattiin ja siistittiin odottamaan jatkokäyttöä.

Maatilojen, kasvihuoneiden ja erilaisten säiliöiden kuten öljy- ja jätevesisäiliöiden purku ovat yleisimpiä yksityisasiakkaille tehtäviä töitä, mutta tietysti puramme myös muut kohteet kuten omakotitalot ja erilaiset piharakennukset.

Meihin luottavat myös

 • YIT / Tripla – Pasilan aseman rullaportaikon purku
 • PEAB – Meilahden voimalaitoksen metallipurkutyöt
 • Nokia Oyj – Tietokeskuksen ”avaimet käteen” tyhjennys
 • Jorvin sairaala / Agomar Oy – Sairaalan sähkömuuntajien haalaus
 • Prysmian Group Finland Oyj – Merikaapelikelojen korjaukset ja huoltotoimenpiteet
 • Helsingin kaupunki – Olympiastadionin tyhjennys
 • Aalto yliopisto / Dipoli – Otaniemen kampuksen keskuskeittiön purku
 • Pasilan virastotalo – Ilmanvaihtolaitteiden purkaminen
 • Nordic Label Oy – Leikkurikoneen haalaus
 • Vaasan Oy – Vantaan leipomon pannuhuoneen ja LVI-järjestelmien purkaminen
 • Kristiinankaupunki / Ferece Oy – Tuulimyllyjen purkutyö
 • St1 Oy – Shell Laajasalon purkutyöt

Ota yhteyttä

  Lähin toimipaikkasi: *

  Haluan: *