Yritys

Yritys

Kokonaisvaltaista purkupalvelua ammattitaidolla

Purku Keinänen Oy on vuonna 2005 perustettu metallialan yritys, joka on siirtynyt yrityskauppojen johdosta Romu Keinänen Oy:n omistukseen vuonna 2017. Aikaisemmin Purku Keinänen Oy on toiminut nimellä Herumet Oy, mutta liiketoiminnan laajentuessa yrityksen nimeksi vaihdettiin Purku Keinänen Oy 12.11.2018.

Purku Keinäsen päätoimiala on tekninen metallipurku  suomalaiseen kierrätysmetalli- ja purkuteollisuuteen.

Purku Keinäsellä on RALA-pätevyys, joten tekemisen laatuun voi luottaa kaikissa olosuhteissa. Tällä hetkellä yrityksellä on jatkuvasti Suomessa töissä n. 20 henkilöä.

Toiminta-ajatuksemme

Yhdessä Romu Keinänen Oy:n kanssa haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua. Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan konseptin, joka sisältää työt aina purkutyön suunnittelusta kierrätystodistukseen saakka. Palvelumme keskiössä on aina asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu.

Suoritamme nopeallakin aikataululla laadukkaasti ja ammattitaidolla eritasoisia purku-urakoita. Olemme kiinnostuneita kaikista, myös pienemmistä, teknisistä metallipuruista. Erityisesti polttoleikkaus ja peitsaaminen on osaamisemme ydinaluetta.