Yritys

Yritys

Kokonaisvaltaista purkupalvelua ammattitaidolla

Purku Keinänen Oy on vuonna 2005 perustettu metallialan yritys, joka on siirtynyt yrityskauppojen johdosta Romu Keinänen Oy:n omistukseen vuonna 2017. Aikaisemmin Purku Keinänen Oy on toiminut nimellä Herumet Oy, mutta liiketoiminnan laajentuessa yrityksen nimeksi vaihdettiin Purku Keinänen Oy 12.11.2018.

Purku Keinäsen päätoimiala on tekninen metallipurku ja ammattitaitoisen vuokratyövoiman välittäminen suomalaiseen kierrätysmetalli- ja purkuteollisuuteen.

Purku Keinäsellä on RALA-pätevyys, joten tekemisen laatuun voi luottaa kaikissa olosuhteissa. Tällä hetkellä yrityksellä on jatkuvasti Suomessa töissä n. 25 henkilöä.

Toiminta-ajatuksemme

Yhdessä Romu Keinänen Oy:n kanssa haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua. Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan konseptin, joka sisältää työt aina purkutyön suunnittelusta kierrätystodistukseen saakka. Palvelumme keskiössä on aina asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu.

Suoritamme nopeallakin aikataululla laadukkaasti ja ammattitaidolla eritasoisia purku-urakoita. Olemme kiinnostuneita kaikista, myös pienemmistä, teknisistä metallipuruista. Erityisesti polttoleikkaus ja peitsaaminen on osaamisemme ydinaluetta. Palvelemme asiakkaitamme vuokravälityksen osalta koko Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi vuokrata työvoimaa?

Vuokraamalla saat ammattimaista työvoimaa juuri silloin kun sitä tarvitaan ja juuri siksi ajaksi, kun sitä tarvitaan – vuokratyöntekijä voi olla apu hetkelliseen tarpeeseen tai pitempiaikainen työntekijä. Vuokratyöntekijöitä käytettäessä sinun ei myöskään tarvitse huolehtia lomista, sairaslomista, työterveyshuollosta tai rekrytointikustannuksista.

Ovatko työntekijät varmasti ammattitaitoisia?

Vuokratyöntekijämme ovat kaikki saman latvialaisen yhteistyökumppanimme alaisia, ja he ovat työskennelleet samalle yritykselle jo vuosia. Me emme käytä yhteistyökumppanimme uusia työntekijöitä. Tutut työntekijät varmistavat sen, että tiedämme välittävämme vain hyviä ja luotettavia ammattilaisia.

Onko ulkomaisen työvoiman käyttö eettistä?

Latvian kansalaisina työntekijämme eivät tarvitse erillistä oleskelu- tai työlupaa. Työntekijämme saavat Metalliteollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkan ja he maksavat veronsa Suomeen.

Tavoitteenamme on olla luotettava työnantaja ja joustava yhteistyökumppani, joka ansaitsee asiakkaan luottamuksen. Haluamme tarjota pitkäaikaiset ja toimivat asiakassuhteet.