Rekrytointi

Meillä on haku päällä – tule meille töihin!

Etsimme jatkuvasti vakituiseen työsuhteeseen työntekijöitä metallin purku- ja polttoleikkaustöihin. Töitä tehdään Etelä-Suomen alueella erilaisilla purkutyömailla ja romupihoilla.

Aikaisempi työkokemus metallin käsittelystä ja/tai polttoleikkauksesta on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Uskomme, että sopivan asenteen omaava ja fyysiseen työhön tottunut henkilö oppii nopeasti tarvittavat taidot perustyöhön. Lisäksi olemme valmiita kouluttamaan innokkaita työntekijöitä vaativampiinkin tehtäviin.

Katsomme eduksi, mikäli omistat työturvallisuus-, tulityö- ja ajokortin. Työmailla toimit Purku Keinäsen tiimipelaajana, ja osaat kommunikoida sujuvasti suomeksi ja/tai englanniksi niin työkavereidesi kuin asiakkaidemmekin kanssa. Työmailla joudut toisinaan toimimaan itsenäisesti, joten kokemus työelämästä on varmasti hyödyksi.

Jos paikka tuntuu oikealta, niin älä epäröi – täytä lomake ja hae meille töihin heti!

 

TYÖPÄÄLLIKKÖ

Purku Keinänen Oy on vuonna 2018 perustettu perheyritys.  Olemme vuodesta 2011 lähtien välittäneet ammattitaitoista vuokratyövoimaa suomalaiseen kierrätysmetalli- ja purkuteollisuuteen eri toiminimellä. Tarkoituksena on nyt laajentaa ja kehittää omaa purkuliiketoimintaa kasvavilla markkinoilla. Purku Keinänen Oy on osa Romu Keinänen Oy -konsernia. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 40 miljoonaa euroa.

Yhdessä meillä on mahdollisuus rakentaa tulevaisuus, jolla voimme luotettavasti ja tehokkaasti vastata markkinoiden kasvavaan kysyntään. Panostamme vahvasti tiimityöhön, jossa kaikilla on omat vastuualueensa.  Luotamme siihen, että hoidat työsi positiivisella ja ammattimaisella asenteella.

TYÖPÄÄLLIKKÖ

Toimintamme laajentuessa, etsimme Työpäällikköä, jolla on kokemusta teollisuuden kanssa työskentelemisestä, työtä pelkäämätön asenne, kokemusta tarjous- ja urakkalaskennasta sekä projektiseurannasta.

Toimit Toimitusjohtajan työparina osallistuen työmaaseurantaan sekä erilaisiin projekteihin. Yhdessä  toimiessanne vastaatte ja kehitätte Purku Keinänen Oy:n liiketoimintaa kokonaisuudessaan.

Tehtäviisi kuuluu purku-urakoiden myyminen, tarjous- ja urakkalaskenta, työmaaseuranta sekä projektihallinta.

Edellytämme Sinulta kokemusta purkutöistä, englannin kielen taitoa, ajantasalla olevia atk-taitoja ja intoa kasvattaa Purku Keinänen Oy:n toimintaa kannattavasti. Koulutustaustaltasi olet esim. rakennusmestari.

Arvostamme Sinussa päätöksentekokykyä, ripeää työskentelyotetta, käytännönläheisyyttä, ja kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi nopeasti kasvavassa yrityksessä, emoyrityksen vahvan tuen ja kilpailukykyiset edut. Asemapaikkasi tulee olemaan Vantaalla.

Paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valitettavasti emme ehdi vastaamaan tehtävää koskeviin tiedusteluihin, mutta lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostina osoitteeseen: matts.backman@purkukeinanen.fi viimeistään 30.4.2019. Ilmoitamme henkilökohtaisesti haastatteluihin valituille, muita kiitämme jo nyt muita hakijoita mielenkiinnostanne Purku Keinänen Oy:tä kohtaan.

  • Hae metallin purku- ja polttoleikkaustöihin tällä lomakkeella

  • Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.